ManşetÖzel Haber

Ömer Evre’nin “Savaşın İki Yüzü” Filmi Yakında Ekranlarda!

Kıbrıslı Yönetmen Ömer Evre, TRT’de yayınlanan “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisine kendi sosyal medyasından yorumladı. “Biz daha barışı savunan bir görüşe sahip Kıbrıslılar olarak ölmedik” diyen Ömer Evre, “Savaşın İki Yüzü” filminin Fox TV ekranlarında yayınlanacağını  “Dünya’ya bizim de bir mesajımız var” diyerek sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kıbrıslı Yönetmen Ömer Evre’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekildedir:

“Dün akşam Türkiye’nin gözünden bir KIBRIS hikâyesi izledik… Yorum Yok! Kendi bakış açıları ile bizi nasıl kurtardıklarını yansıtmaya çalışmışlar…  İsteyen izler, İsteyen izlemez…  AMA!

Siz bu film ile siyaset yapacaksanız… İşte burada durun…  Biz daha barışı savunan bir görüşe sahip Kıbrıslılar olarak ölmedik…

Üstelik gurur duyun ki YERLİ YAPIMLARINIZIDA Türkiye Ulusal Kanalda yayınlanabilecek seviyeye getiren, Kıbrıs’ta sinema sektörü oluşturan yerli yapımcı ve yönetmenleriniz var.

Ne mutlu ki bize SAMİ HAMİDİ Sami Hamidi ile birlikte İNTERGAZ Katkılarıyla ve Kendi imkânlarımız ile tamamen “YERLİ YAPIM” Olan ve KIBRISLI RUM OYUNCU KARDEŞLERİMİZİNDE, TÜRKİYENİN USTA İSİMLERİNİNDE YER ALDIĞI “SAVAŞIN İKİ YÜZÜ” Filmini FOX TV Ekranlarından KIBRISA BARIŞ VE DOSTLUK getirecek bir hikâye ile sizlere ulaştıracağız.

Unutmayın Savaşın kazanan tarafı yoktur. Acı ortaktır. Siyasi savaşlarınız yüzünden ne bizi Türkiyeli kardeşlerimizle nede Rum kardeşlerimizle birbirimize düşürmeyin…

SAVAŞIN GÜNÜMZÜDE GENÇLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ VE YILLAR ÖNCE SAVAŞA GÖNDERDİĞİ KOCASININ DÖNMESİNİ BEKLEYEN MERYEMİN  HİKAYESİNİ  FOX TV EKRANLARINDAN YAKINDA İZLEYEBİLECEKSİNİZ… (NOT: KIBRISLI’NIN GÖZÜNDEN BİR KIBRIS HİKAYESİ)

DÜNYAYA BİZİMDE BİR MESAJIMIZ VAR…..

Aşağıdaki linkten “Savaşın İki Yüzü” filminin fragmanını izleyebilirsiniz:

https://www.facebook.com/oevre1/videos/10157279422327255

Benzer Haberler

Başa dön tuşu