GenelManşet

3 Ayda 66 Operasyon 21 Kilo Uyuşturucu!

Ülke genelinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri tarafından son 3 ayda yapılan 66 operasyon sonucunda 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu satıcıları ve uyuşturucu kullanıcıları takibe alınarak 96 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri, madde satışı ve ithali yapan 51 kişiyi de yapılan operasyonlar sonucunda tutukladı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından 1 Kasım 2020 ile 31 Ocak 2021 tarihlerini kapsayan 3 aylık döneme ait faaliyetlerini açıkladı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından belirtilen 3 aylık sürede uyuşturucu ile mücadele kapsamında 66 operasyon düzenlendi, 96 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. 39 işlemde ise uyuşturucu madde satışı, ithali vb. suçlarla ilgili 51 kişi tutuklandı. Çeşitli türlerde (Hintkeneviri, Eroin, Sentetik Cannabinoid, Metamfetamin, MDMA, Buprenorfin, Kokain) 21 kilo uyuşturucu maddeler ile bin 212 adet hap ele geçirildi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu