AstrolojiManşetYaşam

5 Mayıs Ay Tutulması Hayatının Hangi Alanına Işık Tutacak?

Merhabalar,

Astroloji öyle bir alandır ki inananı da inanmayanı da etkiler. Astrolojiyle tanışan herkes mutlaka kendiyle ilgili küçükte olsa geçerli bir bilgi elde etmiştir. Bugüne kadar diğer yazılarımda yine gündemimizde olan gökyüzü olaylarının bizi nasıl etkilendiklerinden bahsetmiştim. Bugün de sizlere bu yazımda 5 Mayıs’ta yaşayacağımız Ay Tutulmasından en basit şekilde bahsetmek istiyorum.

Tutulmalar hayatımızda neden önemlidir?

Tutulmalar gökyüzündeki Ay, Güneş ve Dünya’nın bulunduğu pozisyonlar nedeniyle hayatımızda önemli zaman dilimlerini, hayatımızda önemli kadersel olayları işaret ederler. Kaçınılmaz değişimleri, bitişleri, başlangıçları özellikle kadersel olarak yaşamamız gereken olayları ortaya çıkarırlar.

Güneş Tutulmaları, güçlü yeni ay etkisini bize yaşattıkları için yeni başlangıçları ya da yeni ortaya çıkan konuları, Ay tutulmaları ise hayatımızda çok güçlü dolunay etkisi yarattığı için kadersel sonlanmaları, kapanışları gündeme getirirler. Ayrıca tutulma konularına çok güçlü bir şekilde ışık tutarak konuların aydınlanmasıyla ilgili kadersel zamanları bize yaşatırlar.

Ay tutulmalarında genel olarak bireysel duygularımız her zamankinden daha fazla ön plandadır. Duygu iniş çıkışları; duygusal dalgalanmalar yaşayabiliriz.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması özellikle borç, kredi, ortaklı paylaşımlar, finansal durumlar, cinsellik, tazminat ve nafaka gibi konularla ilgili aniden ortaya çıkabilecek krizli durumları gündemimize getirirken, ayrıca arkamızdan çevrilen, farkında olmadığımız gizlide kalmış konuların büyüyerek önümüze gelebileceği, psikolojik rahatsızlıklar, hastaneler, kapalı alanlar ve kayıplarla ilgili konuların gündemimiz olabileceği zamanlara işaret etmektedir.

Peki, sen bundan nasıl etki alacaksın?

Yükselen Koç: Krizli değişim ve dönüşümler. Kredi, borç, ödemeler ve dıştan gelen yeni kaynaklarla ilgili ani sürprizler.

Yükselen Boğa: İlişkiler, ortaklıklar ve evlilikler ilgili ani gelişen gündemler.

Yükselen İkizler: Çalışma ortamında, sağlığınızda, günlük hayat akışında ani değişimler.

Yükselen Yengeç: Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili ani gündeme gelen konular, değişimler.

Yükselen Aslan: Ev, yaşam alanınız, aile ve aile büyükleri ile krizli gündemler ve değişimler.

Yükselen Başak: Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili gelişebilecek ani olaylar. Fikirleriniz bir değişebilir.

Yükselen Terazi: Gelirinizi ve öz değerinizi belirleyen konularda ani kararlar.

Yükselen Akrep: Fiziki görünümünüz, kişisel gelişiminiz, evlilik, ilişkilerle ilgili krizli durumlar, değişimler.

Yükselen Yay: Farkında olmadığınız, gizli olan durumlarla ilgili aniden ortaya çıkan durumlar.

Yükselen Oğlak: Sosyal çevre ve arkadaşlıklarla ilgili ani beliren durumlar.

Yükselen Kova: Kariyer ve toplum önündeki duruşunuzla, ününüz ilgili aniden ortaya çıkabilecek değişimler.

Yükselen Balık: İnanç ve fikirlerinizde yeni farkındalıklar, eğitim, yabancılar ve uzaklarla ilgili önemli gündemler, değişimler.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu