Şenkul: Daha Fazla Üretim İçin Temmuzda Görüşmelere Ara Veriyoruz

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, yaz aylarında trafikte yaşanan rahatlamayla birlikte şehirde altyapı çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı. Temmuz ayında birçok projeye başlanacağını belirten Şenkul, bu süreçte zamandan tasarruf edebilmek adına bazı rutin görüşmelere ara verdiklerini duyurdu.
Şenkul’un sosyal medya açıklaması şu şekilde:
Hepimizin malumu yaz ayları Girne’de trafik biraz rahatlıyor ve altyapıya yönelik yatırım yapma imkânımız artıyor.
Bu noktadan hareketle şu anda başladığımız ve önümüzdeki hafta da başlamayı planladığımız birçok proje var.
Bu projelere daha çok vakit ayırabilme adına temmuz ayı boyunca randevu veremeyeceğimi, TV programlarına çıkamayacağımı ve Perşembe günleri halk günü yapamayacağımı bilmenizi isterim.
Acil konular için her iki telefonum da açık olmaya devam edecektir.
11 Ağustos’tan sonra normal düzenimize dönüş yapacağız.
Daha fazla üretmek, daha çok sorunu çözebilmek için bu yöntemi uygulayacağız. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
















