Şenkul: Uğur Mumcu Caddesi’nde Altyapı Seferberliği Başlıyor

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kentin kronikleşmiş altyapı sorunlarından birini daha çözüme kavuşturacak önemli bir çalışmanın başladığını duyurdu. Başkan Şenkul, bu akşam itibarıyla Uğur Mumcu Caddesi’nde başlayacak altyapı projesiyle her yağmur sonrası yaşanan su baskınlarının artık tarihe karışacağını belirtti.
Şenkul’un açıklaması şu şekilde:
İyi günler Girne.
Bu akşam başlayacağımız altyapı projemiz bittiğinde Girne’mizin bir büyük sorununu daha tarihe havale edeceğiz.
Uğur Mumcu Caddesinde her büyük yağmurdan sonra videodaki görüntü yaşanıyordu, göreve geldikten sonra geçici çözümler ürettik ve baskın sayısını azalttık. Şimdi ise Metform Plaza önünden Çıralı Fırını yanındaki dereye kadar çok önemli bir yatırım yaparak burada biriken suyu yol altından dereye ulaştıracağız.
Önümüzdeki yaklaşık 10 gün boyunca akşamdan sabaha çalışarak trafiği çok aksatmadan bu büyük yatırımı bitirmeyi planlıyoruz.
Bu süreçte özellikle trafikle ilgili geçici düzenlemelere göstereceğiniz uyum için şimdiden teşekkür ediyoruz. Az laf çok iş ilkesiyle yılların bir sorunu daha bitecek inşallah.
















