GündemKıbrısManşetToplum

Amcaoğlu, KTSO Ve Heyetini Kabul Etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Ali Kamacıoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) heyetini kabul ederek görüştü.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Sanayi Odası heyeti Amcaoğlu’na yeni dönemde yürütecekleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu kabulde, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederken, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Mesleki eğitime ivme kazandırabilecek adımların atılabilmesi adına meslek örgütleriyle işbirliğinin önemine de dikkat çeken Amcaoğlu, tüm paydaşlarla görüşüp mesleki eğitimin yol haritasını belirleyeceklerini ve ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak, yerel iş gücünü destekleyecek adımlar atacaklarını sözlerine ekledi.

KTSO Başkanı Ali Kamacıoğlu ise kendilerini kabul eden Amcaoğlu’na teşekkür ederek, yeni bir vizyonla göreve geldiklerini belirtti ve eğitim alanında atılabilecek ortak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu