ÇevreGündemKıbrısManşetToplum

Canaltay: Hasan İlker ve Takım Arkadaşları Aldıkları Derecelerle Göğsümüzü Kabarttı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay, Alanya’da düzenlenen açık su yüzme yarışı organizasyonu olan Oceanman’a katılarak çeşitli dereceler elde eden Hasan İlker’i kabul ederek tebrik etti.

KKTC takımıyla birlikte 27 ülkeden 1104 sporcunun yer aldığı organizasyonda yarışan Hasan İlker, genel klasmanda 17’inci, yaş kategorisinde 6’ıncı, Doğukan Ulaç ve Osman Akkuş ile katıldığı 3 X 750 m yarışında ise üçüncülük elde etti.

Hasan İlker ile birlikte KKTC takımı, Alanya’da elde ettikleri başarılı dereceler nedeniyle 3-4-5 Aralık’ta Mısır düzenlenecek olan Oceanman final yarışlarına katılmaya hak kazandı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Canaltay, Hasan İlker’in ve takım arkadaşlarının geçtiğimiz hafta Alanya’da düzenlenen organizasyonda elde ettikleri başarılar nedeniyle Kıbrıs Türkü’nün göğsünü kabarttığını belirtti.

Canaltay, “Hasan ve arkadaşları, insanlık dışı ambargo ve imkansızlıklara rağmen emek ve çaba harcayarak büyük başarılar elde etmenin mümkün olduğunu hepimize göstermiştir. Onları bir kez daha tebrik eder, Aralık’ta Mısır’da yapılacak yarışmada da başarılarının devamını dilerim” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu