ÇevreGenelGündemKıbrısManşetSporToplumYaşam

DTB’nin Yeni Spor Tesisinde İlk Çimler Ekildi

Doğan Türk Birliğinin (DTB) yeni antrenman ve spor tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Spor camiası ve ülkemizdeki sporseverlerin kullanabileceği spor tesisinde cumartesi günü ilk çimler ekildi.

İlk çim ekimi etkinlikle yapılırken, etkinliğe DTB Başkanı Bayar Piskobulu ve kulüp yönetim kurulu ile Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü katıldı.

Kulüp Başkanı Piskobulu ile Girne Belediye Başkanı Güngördü, toprak alana ilk çim ekimini yaptı.

Ardından Kulüp Başkanı Piskobulu, Girne Belediye Başkanı Güngördü’ye inşaat halindeki tesisi gezdirerek, tesis hakkında genel bilgiler verdi.

Tesisin antrenman sahası, ekim sonu kullanıma hazır olabilecekken, yeni yılın ocak ayı gibi ise tesislerin %80-90’lık kısmı tamamlanmış olacak.

Antrenman sahası ve tesis hakkında Girneli Gazetesi’ne konuşan DTB Başkanı Bayar Piskobulu, tesisin başta Girne ve ülke genelinde gençlere kazandırılacağını söyledi.

Piskobulu, “Çocukları kötü alışkanlıktan uzak tutarak spora teşvik edeceğiz ve yeteneklerini keşfedeceğiz” dedi.

Çok sayıda kişi ve kurumun katkısıyla tesislerin yapıldığına işaret eden Piskobulu, yarısının sporculara hitap edeceğini diğer yarısının ise sosyal tesis olacağını belirtti.

Tesiste sağlık odasının daima açık olacağını vurgulayan Piskobulu, tesislerde cafe ve gym salonunun bulunduğuna dikkat çekti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de tesis hakkında açıklama yaparak, “Spor camiasına ve ülke insanımıza hayırlı olsun” dedi.

Girne için güzel bir proje olduğunu belirten Güngördü, “Grupların iş birliği yapınca başaramayacağı bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

Güngördü sözlerini, “Sadece DTB için değil tüm Girne halkı için güzel bir proje, herkese hayırlısı olsun” diyerek tamamladı.

Kaynak: Kıbrıslı Gazetesi

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu