KıbrısManşetSporToplum

Elis’ten 2024’e İyi Başlangıç

Ülkemizin uluslararası başarılı Latin dansçısı Elis Sermaye, Dünya'nın önemli Latin dans organizasyonlarından, Kolombiya'nın World Latin Dance Cup Yunanistan elemeleri olarak gerçekleştirilen Selanik Sensualonica Dance Festivalde iki ikincilik, bir üçüncülük alarak 2024 sezonuna merhaba dedi.

Ülkemizin uluslararası başarılı Latin dansçısı Elis Sermaye, Dünya’nın önemli Latin dans organizasyonlarından, Kolombiya’nın World Latin Dance Cup Yunanistan elemeleri olarak gerçekleştirilen Selanik Sensualonica Dance Festivalde iki ikincilik, bir üçüncülük alarak 2024 sezonuna merhaba dedi.
2024 yılında 13-17 yaş arası Junior kategorisinde yarışacak olan Elis, rakiplerinin en küçüğü olarak podyuma çıkacak. WLDC organizasyon kurallar gereği, puanlama sistemi farklı olduğundan, ikinci sırada bitirdiği iki kategoride Elis, yarışmayı rakiplerinin en önünde bitirdi. 2023 yılını 6 şampiyonluk ve bir çok başarı ile Zirve Kıbrıs özel ödülü ve olimpiyat ödülü alarak başarılı bir yıl geçiren Elis, 2024 yılı ilk 6 ay için planlanmış organizasyonlarından ilki olan Selanik Sensualonica Dance Festival’de sahne alarak iyi bir başarı elde etti.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu