ManşetÖzel HaberSpor

Esendağlı: Altyapıdan Başlayarak Büyük Gelişimler Yolda!

Girne Halk Evi Spor Kulübü Başkanı Raif Esendağlı, kulübün önemli projeleri ve gelecek hedefleri hakkında Sosyal Girneli gazetesine açıklamalarda bulundu.

Girne Halk Evi Spor Kulübü Başkanı Raif Esendağlı, kulübün önemli projeleri ve gelecek hedefleri hakkında Sosyal Girneli gazetesine açıklamalarda bulundu.

Esendağlı geleceğe yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, son 4 sene içerisinde Girne Halk Evi alt yapısından başlayarak bu yılda sahalarına kadar uzanan bir dizi geliştirme çalışmasına başladıklarını duyurdu.

Esendağlı, yıllardır birçok spor kulübünün yaşadığı saha sıkıntısının kendileri için de geçerli olduğunu belirterek, önceliklerinin bu eksikliği gidermek olduğunu ifade etti. 19 Mayıs TMK’nında tekrardan Girne Halk Evi antrenman sahası gibi düzenleneceğini paylaşan Esendağlı, bu çalışmaların Girne için önemli bir sosyal tesisin yanı sıra spor alanında da büyük bir katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi. Sahanın etrafında yürüyüş ve koşu yapabileceğinin, bunun yanında basketbol sahası ve aydınlatmalarının da yapılacağının hem 19 Mayıs TMK öğrencileri için hem de Girneliler için önemli bir sosyal tesis olacağını söyledi.

Ülkedeki sporun her dalına önem veren bir yaklaşımla hareket ettiklerini vurgulayan Esendağlı, geçen sene Bilardo Ligine katıldıkları ilk senede ligi şampiyon tamamladıklarını sözlerine ekledi. Esendağlı, kulüp tarihine dair anlamlı ve özel bir çalışmanın da yakın zamanda hayata geçirileceğini belirtti.  Esendağlı, “Girne Halk Evi Spor Kulübü, örnek teşkil eden bir yapı oluşturarak hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu