ÇevreGündemKıbrısManşetÖzel HaberToplum

Girne Akay Optik Alsancak’ta Hizmete Açıldı!

Haber: Zerrin Yapıcıoğulları

KKTC genelinde 33 yıldır faaliyet gösteren Girne Akay Optik dünya markalarını gözler önüne sererek Alsancak’ta yeni mağazasının açılışını yaptı.

Açılışı yapılan Girne Akay Optik ve Saat, Alsancak mağazasında alışveriş keyfini yaşamak için Sea Side Plaza’da sezonun yenilenen ürünleri ile müşterilerini bekliyor.

Girne Akay Optik, İthal ettiği ürünler ve sunduğu hizmetlerde, güncel ürünleri, kalite standartlarını, güncel Avrupa markalarını, güvenilir, kaliteli, süratli hizmet anlayışı, ulaşılabilir yerel fiyat politikası ve satış sonrası hizmetleri ile müşterilerine sunmayı hedefliyor.

Mağazalarda Avrupa’da lansmanı yapılan güncel ve son sezon ürünleri, mesleki ve teknolojik gelişmeler yakından takip edilirken, ithalatını satışını ve satış sonrası servisi de yapılıyor. Sürekli kendini yenileyerek optik çerçeve ve cam yapımı için müşterilerine daha yakından hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Takı ve aksesuarlarda satışa sunuluyor

Mağazalarda kol saatleri, takı ve aksesuarlarında tüm sezonların yeni koleksiyonları satışa sunuluyor.

Girne Akay Optik mağazalarında, İsviçre yapımı ve uluslararası garantili kol saatleri uzman ekipler tarafından her türlü fırsat ve imkândan faydalanmanızı sağlamak öncelikleri arasında yer alıyor.

Pandora’nın tek yetkili bayisi olarak 4 mevsim trendi Alsancak’ta da yansıtmaya devam ediyor. Bilezik, kolye, küpe gibi birçok Pandora takılarını mağazada tarzını yansıtmak isteyen kişileri bekliyor.

Modayı takip edip yeni sezonun muhteşem modellerini görmek için Alsancak’taki Girne Akay Optik’ i ziyaret etmeyi unutmayın!

Benzer Haberler

Başa dön tuşu