BelediyeGündemKıbrısManşetToplum

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nden Kurban Bayramı Mesajı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü mesajı su şekildedir:

“Bayramların, toplum yaşantısında büyük önemi vardır. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu nedenle, birbirimize saygılı ve hoşgörülü davranarak, mutlu ve sevgi dolu bir Girne için birlikte hareket edelim ”dedi.

Güngördü; “Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların Kurban Bayramı’nda da tedbirleri elden bırakmaması gerektiğinin altını çizen Güngördü; “Bayramlarda eş, dost, akraba ziyaretleri çok yoğun geçiyor. Ama hepimizin de bildiği gibi aylardır dünyayı kasıp kavuran bir salgınla mücadele ediyoruz. Salgının etkilerini daha aza indirmek için Kurban Bayramı’nda da kurallara uyalım ve salgına karşı kendimizi koruyalım. Ziyaretler sırasında sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyen kurallarına mutlaka uyalım. En içten dileklerimle herkesin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum ”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu