BelediyeÇevreGenelGündemKıbrısManşetToplum

Girne Belediye Başkanlığı Koltuğunda Çocuklar Vardı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Karaoğlanoğlu İlkokulu’ndan bir grup 5. sınıf öğrencisi, Okul Müdür Muavini Özle Işıman ve Okul Müdürü Ayşem Tomgüsehan Girne Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ’nün proje çalışması kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ’ın daveti üzerine Adana da olması nedeniyle Girne Belediye Başkanlığı vekilliğini gerçekleştiren Asbaşkan Hakan Onurlu çocuklarla anı fotoğrafı çektirerek, söyleşi gerçekleştirdi ve hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları, Girne Belediyesi Başkanlığında da Asbaşkan Hakan Onurlu’nun makamını bir süreliğine öğrencilere teslim etmesiyle gerçekleşti. Girne Belediyesi’ni ziyarete gelen çocuklar tek tek Başkan koltuğuna oturarak yapmak istedikleri fikirleri dile getiren gençler, çeşitli birimlere de talimatlar verdi.

Girne Belediyesi Asbaşkanı Hakan Onurlu yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine dikkat çekerek, gençlerin ilerde yönetici koltuklarında yerlerini alacaklarını dile getirdi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Onurlu, Başkanlık koltuğuna oturan gençlerin okullarındaki eksiklikleri dile getirdiklerini belirterek, Girne Belediye’si olarak bölgedeki tüm okullara imkanlar dahilinde her zaman yardımda bulunduklarını ve gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu