GenelManşetÖzel Haber

Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri Dernek Binasına Kavuşuyor

Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri, uzun süredir ihtiyaç duyduğu dernek binasına nihayet kavuşuyor.

Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri iki yıldan beridir Girne bölgesinde çevre, doğa, sokak hayvanları, tarihi eserler ve ihtiyaçlı insanlar konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Girne halkının güveni ve desteğiyle çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren ekip Girne halkına daha iyi hizmet vermek, çalışma alanlarını genişletmek ve daha çok gönüllüyü bünyesinde barındırmak amacıyla hep ihtiyaç duyduğu dernek binasına nihayet kavuşuyor.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi çatısı altında hizmet veren gönüllülere Vakıflar İdaresi’nin Girne merkezde bir bina tedarik etmesi gönüllüler için büyük bir motivasyon kaynağı yarattı.

Dernek Binasıda Bir Çok Faaliyet Gerçekleştirilecek

Ciddi bir tadilata ihtiyaç duyulan binanın tamirat ve tasarım süreci başladı. Yaklaşık bir ay sürecek tadilat sonrasında dernek binası el sanatlarının yapılacağı bir atölye, seminerlerin düzenleneceği bir ortam ve üyelerin kahve içip toplanacakları, gönüllülerin ürettiği el işlerini satın alarak destek verecekleri bir kafeye ev sahipliği yapacak.

Tadilat Sürecinde Halkın Desteğine İhtiyaç Var

Gönüllülerin Girne halkından ricası, uzun zamandır atıl durumda kalan binanın tadilat sürecinde her zamanki desteklerini esirgememeleridir.

Girne İyilik Gönüllüleri sorumlusu Oya Kutsal ile yaptığımız görüşmede bizlere Vakıflar İdaresi’nin desteği ile başlayan tadilat, değerli iş insanı Mehmet Şahoğluları ve Re-Mer desteğiyle devam ettiğini söyledi. Oya Kutsal ile yaptığımız görüşmede bizlere “Bir tek bize değil, aslında Girne halkına desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu