ManşetÖzel Haber

Kamyshanov Boğularak Öldürüldü: Para Dolu Çanta Kayıp

Girne’de, tadilat halindeki bir dükkanda öldürülen 40 yaşındaki Mikhail Kamyshanov’a ilişkin soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanırken, Kamyshanov’un boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Polis, Ukrayna uyruklu 3 zanlıdan S. M’nin Kamyshanov’u öldürdüğü; diğer zanlıların da suçla bağlantılı olduğunu düşünüyor.

Öte yandan döviz kuryesi olarak çalışan Kamyshanov’un para yüklü sırt çantası ve telefonu da henüz bulunamadı.

Kamyshanov, dün saat 17.00 sıralarında Girne’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde bulunan tadilat halindeki dükkanında ölü olarak bulunmuştu.

1’i kadın 3 zanlı Girne Kaza Mahkemesi’ne getirilerek haklarında soruşturma maksatlı 3’er gün tutuklama emri verildi.

ELLE BOĞMA…

Polis, olay günü S.M’nin dükkanda olduğunu, Kamyshanov’u elle boğduktan sonra A.V’nin olay yerine gittiğini, kapıyı içeriden kilitleyip, pencereden atlayıp kaçtıklarını belirtti.

Polis, ayrıca iş yerine ve çevredeki kamera görüntülerini incelediklerini, öldürülen Mikhail Kamyshanov’un dükkanına sırt çantası ile girerken görüldüğünü ancak yapılan aramalar sonucu söz konusu çantayı ve cep telefonunu bulamadıklarını belirtti.

Polis, olayla ilgili tutuklanan S.M’nin eşi K.K ile arasında mesajlaşmalar tespit ettiklerini de belirtti. Polis ayrıca K.K’nin yalan beyanda bulunduğunu söyledi.

Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

DÖVİZ KURYE OLARAK ÇALIŞIYORDU

Öte yandan öldürülen Kamyshanov’un, sırt çantasıyla dolaşarak, adada yaşayan yabancılara döviz alım-satım hizmeti verdiği öğrenildi.

Baş şüpheli S.M’nin Kamyshanov’un dükkanında tadilat işleri yaptığı, 3 ay önce tanıştıkları belirtildi.

Evinde de yüklü miktarda para bulunan Kamyshanov’un kayıp sırt çantasında da yüklü miktarda para olduğu; Kamyshanov’un da para için öldürüldüğü düşünülüyor…

Haber/Selda Bektaş

Benzer Haberler

Başa dön tuşu