ManşetÖzel Haber

Kıbrıs Hayvan Hakları Derneğinden Teşekkür Mesajı

Kıbrıs Hayvan Hakları Derneğinin sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısına Girne Belediyesi cevap verdi.

Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği’nin kendi sosyal medyasında bakımsız köpeğe yardım çağrısına Girne Belediyesi cevap vererek olaya müdahale etti.

Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği sosyal medyadan paylaştığı teşekkür meajı şöyle;

“Girne Belediyesine Teşekkürler  🙏🏻

Ölume terk edilen bu can dostumuzun acil yardim cagrısına belediye ekipleri hemen yetisti. Girne Belediye Baskani Sn. Nidai Güngördü de adrese gelip ilgilendi. Oncelikle Girne Belediyesi ekibine ve Girne Belediye Baskanı Nidai Güngördü’ye tesekkur ederiz🙏🏻 Can dostumuz veterinere goturulmek uzere oradan alındı. Malesef tüm vucudunu keneler kaplamis durumda. Ve bir cok yarasi kurtlanmış. Hemen tedavilerine baslanacak. Ve umut ediyoruz ki iyilesip mutlu bir hayat yakalama sansini bulacak🙏🏻Birlik olup bir can dostumuzu daha vicdansizlarin elinden kurtardik🙏🏻
Sahibinin kim olduğu henüz tespit edilememiştir, tespit edilmesi halinde yasadaki mevcut cezayı alması için elimizden geleni yapacağız! Sahibinin tespit edilmesi ve gereken cezayı alması için Girne Belediyesi yarın polise şikayetçi olacağını tarafımıza bildirmiştir. Bizde gereken cezanın yazılıp yazılmadığını takip edeceğiz.
Sizlerle son durumu ile ilgili bilgileri tekrardan paylasacagiz”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu