BelediyeÇevreGündemKıbrısManşetToplum

“Konuşan Küçük Kutu” Çocuk Oyunu Sahne Alıyor

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu çocuk ekibi “Konuşan Küçük Kutu” adlı çocuk oyununu 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 18.30’da Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda oynanaycak.

Avrupa Birliği Toplum Kalkınması IV. Hibe programı kapsamındaki Transfer İstasyonu ve Geliştirilmiş Atık Yönetim Hizmetleri projesinin farkındalık artırma kampanyası çalışmaları çerçevesinde, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu çocuk ekibi “Konuşan Küçük Kutu” adlı çocuk oyununu oynuyor.

Oda Tiyatrosu’nda oynanacak oyun, “Plastik/Karton, Kağıt ve Alüminyum Kutu Kullanımını Azaltıyorum” temasını konu alarak, atık ve çöplerin ayrıştırılarak geri dönüşümüne dikkat çekmekte. Avrupa Birliği katkıları ile gerçekleşecek oyunu Girne Belediyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu yönetmeni İsmihan Yorgancı yazdı, yönetti. Girne Belediyesinden yapılan açıklamada tiyatro gösterisi ingilizce alt yazılı olarak izlenebilecek ve etkinlik ücretsiz olacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamada tiyatro salonundaki kısıtlı yer nedeniyle, etkinliğe katılacak çocuk ve velilerinin yerlerini 27 Ocak 2023 Cuma gününe kadar ayırtmaları gerektiği bildirildi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu