ÇevreGündemKıbrısManşetÖzel HaberToplumTurizm

La Nouba Fark Yaratacak!

La Nouba, Kuzey Kıbrıs’ta daha önce hiç yapılmamış bir eğlence anlayışı ile 20 Temmuz Salı akşamı (Bayramın 1.Gecesi) saat 20.00’de yaza merhaba demeye hazırlanıyor. Girne bölgesinde hizmet verecek olan La Nouba, tam bir eğlence merkezi olacak.

Yapılacak etkinliklerle eğlence severleri geçmişten günümüze bir yolculuğa çıkaracak olan La Nouba, hayallerinizin üzerinde bir sunumla karşınıza çıkacak.

Denenmeyeni deneyerek, eğlenceyi farklı boyuta taşımak üzere yola çıkan La Nouba ekibi, geçmişte yaşadığınız eğlencenin üzerinde bir hizmet verecek.

Bayram’da 5 gece hizmet verecek

Bayramın ilk gecesi kapılarını misafirlerine açacak olan La Nouba, 21, 22, 23, 24 Temmuz’da da açık olacak. Sezon boyunca her çarşamba, cuma ve cumartesi günleri hizmet verecek La Nouba’da sezon boyunca Mr. Joker, Dogus Kilic ve JanB’de kabin başına geçecek.

Sosyal mesafe ve hijyene önem verilecek

La Nouba, pandemi kurallarına da yüksek seviyede önem verirken, bistrolar arası 2 metre mesafe ile sınırlandırıldı.

Mekana giriş yapacak aşılı kişiler aşı kartlarını, aşısız kişiler ise son 72 saat içerisinde yapılmış PCR veya Antijen testleri ile birlikte kimlik kartlarını kapıda beyan etmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde mekana giriş yapamayacaklardır.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu