GenelManşet

Lions Kulüpleri Federasyonu 2020-2021 Dönemine Merhaba Dedi

Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu 2019-2020 dönemini tamamlayarak 2020-2021 dönemine 15 Temmuz akşamı Lord Palace otelde düzenlenen muhteşem bir törenle merhaba dedi.. Törende Ln. Alev Sönmez Ulubay görevini Ln. Tuna Karatepe'ye devretti.

Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu 2019-2020 dönemini tamamlayarak 2020-2021 dönemine 15 Temmuz akşamı Lord Palace otelde düzenlenen muhteşem bir törenle merhaba dedi.. Törende Ln. Alev Sönmez Ulubay görevini Ln. Tuna Karatepe’ye devretti. Bu gece ile ilgili Lions Kulübü’nün sosyal medya hesabından görev alan kulüp başkanlarını açıkladı. Açıklama aynen şöyle;

“Girne Özgürada Lions Kulübü olarak, yaptıkları güzel hizmetler için Geçen Dönem Federasyon Başkanımız Ln. Alev Ulubay ve ekibini candan kutlar, yeni dönemin, #BirlikteliğimizŞansımızdır diyerek yola çıkan Federasyon Başkanımız Ln. Tuna Karatepe ve ekibi ile Tüm Lions Camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Ayrıca yeni dönemde, görev alan Kulüp Başkanımız Ln. Kadriye Erdem, Federasyon Eğitim Okulu Başkanı olarak görevlendirilen Geçmiş Dönem Başkanımız ve Onur Kurulu Üyesi Ln. Süreyya Gürses,  Federasyon Sekreterliği görevine getirilen Geç  Dön.Başkanı Ln. Hande Kayasal Çelikden, Federasyon 3. Bölge Sorumlusu olarak görevlendirilen Geçmiş Dön. Başkanımız Ln Ömra Hurşit Can ve Federasyon New Voices Koordinatörü olarak görevlendirilen Ln. Fisun Özsun’u ve kulübümüz yönetim kurulunda görev alan, Ln. Muazzez Altuğ, Ln. Kıymet Uluğ, Ln. Bengü Emete Üçali, Ln. Hulya Akmansoy, Ln. Nazenin Canhan ve Ln. Meyil Avcan’ı candan tebrik eder, başarılar dileriz.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu