ÇevreGündemKıbrısManşetToplum

Maliye Bakanı Dursun Oğuz Ankara Temaslarını Tamamladı

Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Ankara temasları çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile ikinci kez bir araya geldi.

Ankara’ya iki günlük çalışma ziyareti gerçekleştiren Maliye Bakanı Dursun Oğuz’a eşlik eden bakanlık bürokratları, teknik heyetler bir araya gelerek, çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Maliye Bakanı Dursun Oğuz, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile dün ikinci kez bir araya geldi.

Şahsını ve KKTC heyetini kabul eden, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a teşekkür eden Maliye Bakanı Dursun Oğuz; “Türkiye Cumhuriyeti’nin bu yoğun gündeminde, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, iki gün üst üste bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz çerçevesinde hem ekonomik protokol, hem de teknik düzeyde çalışmalar ve değerlendirmeler yapılmıştır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman olduğu gibi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olduğuna vurgu yapan Bakan Oğuz, Ankara temaslarının verimli geçtiğini söyledi.

Bakan Oğuz dün gece adaya döndü

Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Ankara’ya gerçekleştirdiği iki günlük çalışma ziyaretleri çerçevesinde ilk gün, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TC Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile bir araya geldi. İkinci gün ise, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yeniden kabul edildi.

Ankara’daki temaslarını tamamlayan Maliye Bakanı Dursun Oğuz dün gece adaya döndü.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu