AstrolojiGündemManşetYaşam

Mart Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Mart 2023 İtibariyle Hayatınızın Hangi Alanında 20 Yıllık Değişim ve Dönüşüm Başlıyor?

Geçen yazımda 2,5 sene boyunca hangi konularda sınanacağımızdan bahsetmiştim. Bu yazımda ise büyük, kalıcı değişim ve dönüşümleri hayatımızın hangi alanında yaşayacağımızdan bahsetmek istiyorum.

Plüton gezegeni çok ağır hareket eden jenerasyon gezegenlerimizden biridir. Tamamen kontrolümüz dışında, bizi çok derinden etkileyen, zorlayan, mevcut düzenleri yıkan, yerine yenisini kalıcı olarak yaratmamızı sağlayan bir enerjisi vardır. Mart 2023 itibariyle değişim-dönüşüm konularımız değişiyor,20 yıllık süre içinde hayatımızın yeni alanlarında değişim dönüşüm başlıyor.

Peki, hayatınızda hangi konular değişim ve dönüşüm geçirecektir bilmek ister misiniz?

Bunun için yükselen burcunuzu okumanız yeterli olacaktır.

Yükselen Koç: Son 2,5 yıldır kariyer ve toplumsal duruşunuz üzerinde sınavlar verdiniz. Şimdi idealleriniz, hedefleriniz, kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlar değişime ve dönüşüme uğrayabilir. Güçlü, karizmatik arkadaş ve çevre gruplarının ya da sizi zorlayacak grupların içine girebilir, çevre değişikliği yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa: Toplum önündeki duruşunuzun, statünüzün kariyerinizin değişim dönüşüm içinde olacağı, mücadele ve çalışmanın ön planda olabileceği uzun soluklu bir dönem başlıyor. Kendinizi ortaya koymak için uğraş vereceksiniz, işinizle ilgili güç kazanmak için değişim ve dönüşümler içinde olacaksınız.

Yükselen İkizler: İnançlarınız, yaşam felsefeniz, hayata dair fikirleriniz, görüşleriniz yıkılabilir, değişebilir. Yükseköğrenim, uzun yolculuklar, hukuksal konularda zorlu dönemler yaşayabilir, bu alanlarda ve dinsel, ruhsal konularda daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilir ve görüş değişimlerine gidebilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Eşin, ortağın parası, ortak kazançlar, başkalarının kaynakları ile ilgili konularda mücadele, miras konularıyla ilgili zorluklar, kredi ve borç gibi konularda değişimlere maruz bırakabilir. Bu dönemde kişi maddi durumlarıyla ilgili zorluklar yaşayabilir aynı zamanda da maddi durumuyla ilgili güçlü destekler görebilir.

Yükselen Aslan: Son 2,5 yıldır ikili ilişkileriniz üzerinden sınavlar verdiniz değiştiniz, öğrendiniz. Şimdi ikili ilişkiler, evlilik, eş, açık düşmanlar, iş birlikleri ile güç kazanabilir, ikili ilişkilerinizde güç çekişmeleri yaşayabilir aynı zamanda kalıcı ilişkileri yeniden öğrendiklerinizle birlikte yaratabilirsiniz.

Yükselen Başak: Gündelik hayatınızda, yaşam tarzınızda yeniden düzenlemeler, var olan günlük düzenin tamamen kökten değişimini yaşayabilirsiniz. Çalışanlar, ofis arkadaşlarınız, yanınızda çalışan kişiler, hizmetliler, kiracılar, evcil hayvanlarla ilgili büyük dönüşüm içinde olabilirsiniz.

Yükselen Terazi: Çocuklar, aşk ve cinsellikle ilgili konularda hayatınızda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatları ile ilgili değişimler içinde olabilir bu konularla mücadele verebilirsiniz. Aşk konuları hayatınızda büyük dönüşümler yaşatabilir.

Yükselen Akrep: Aile, ev, yuva ile ilgili konularda köklü değişimler, taşınma konularıyla ilgili mücadeleler ve güç savaşları yaşanabilir. Ev yaşantısı ve aile konularında zorlanmalar ve sonlanmalar yaşanabilir.

Yükselen Yay: Yakın çevre, komşu ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı yüzeysel fikir ve düşüncelerinizin derinleşmesi, değişmesi ve dönüşmesi ön plana çıkabilir, yakın çevrenizi kontrol etme veya yakın çevrenizin baskısına maruz kalma gibi durumlar içinde olabilirsiniz.

Yükselen Oğlak: Maddi konularda güçlenme veya mücadele durumları ortaya çıkabilir. Size destek olan kişilerle ilgili yapılanmalar, kaynaklarını yeniden yapılandırma, maddi konularda güçlü olma isteği, kaynakların büyük dönüşümleri gibi konularla mücadeleler verebilirsiniz.

Yükselen Kova: Kendinizi gerçekleştirdiğiniz, güç kazandığınız, kişisel olarak değişim ve dönüşüm içinde olabilirsiniz. Yaşam enerjinizin, karakterinizin dönüştüğü, kendinizi güçlü hissettiğiniz kendinizi ortaya koyduğunuz zamanlarınız olacaktır.

Yükselen Balık: Bilinçaltınızda köklü değişimler ön plana çıkacaktır. Gizli düşmanlarla ilgili zorlanmalar yaşayabilir, gizli ilişkilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızda psikolojik zorlanmalar ön plana çıkabilir.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu