BelediyeÇevreGenelGündemKıbrısManşetToplum

Tam Zamanlı Zabıta Görevlendirilecek

Girne Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa İlgen ve Girne Belediyesi Zabıta Şubesi yetkilileri, Bellapais esnafı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

“10 günde tüm şikayetlere müdahale”

Köy ve Mahalle Meclis Toplantıları’nın devamı niteliğinde gerçekleşen görüşmede, özelde esnaf genelde Bellapais halkı için atılacak adımlar masaya yatırıldı. 20 Ocak Cuma günü Bellapais’te gerçekleştirilen Köy ve Mahalle Meclis Toplantısında ortaya konulan taleplerle ilgili 10 günlük sürede hayata geçirilen adımların konuşulduğu toplantıda, bu kez esnafla karşılıklı iyi niyet çerçevesinde ele alınacak bazı tedbirler ele alındı.

Tam zamanlı zabıta görevlendirilecek

Bellapais Köy ve Mahalle Meclis Toplantısı’nda dile getirilen tüm şikâyetlere müdahale edildiği bilgisi verilen toplantıda, en büyük sorun olan aydınlatma konusunun da yüzde 90 oranda giderildiği kaydedildi. 2 Şubat Pazartesi itibarı ile ise bölgede, tam zamanlı bir zabıtanın görevlendirileceği bilgisi verilirken, bu sayede gerek park, gerekse güvenlik konusunda bölgenin rahatlatılacağına vurgu yapıldı.

Tedarikçilere saat uygulaması gündemde

Yine bölgenin en önemli sorunları arasında olan park konusunun rahatlatılması amacı ile toplantıda, bölgedeki dükkânlara tedarikte bulunan firmalara saat aralığı zorunluluğunun getirilmesi gündeme alındı. Bu hususta fikir birliğinin oluştuğu esnaf toplantısında ayrıca bölgede tek tip tabela ve çöp bidonlarına düzenleme uygulamalarının da hayata geçirilmesi yönünde istişare gerçekleşti.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu