Ev DekorasyonManşet

Yeni Yılda Mekânlarımız Işıldasın!

Kış aylarına sıcaklık ve hareket katan yılbaşı kutlamaları için hazırlıklar başladı. Siz de evinizin dekorasyonunu yılbaşı konseptine uygun olarak değiştirmeye ne dersiniz?

Kış aylarına sıcaklık ve hareket katan yılbaşı kutlamaları için hazırlıklar başladı. Siz de evinizin dekorasyonunu yılbaşı konseptine uygun olarak değiştirmeye ne dersiniz? Böylece yeni yıl yaklaşırken yılbaşı ruhunu evinizde hissedebilir, hazırlamış olduğunuz dekorasyonun tadını çıkarabilirsiniz.

Işıl ışıl bir yılbaşı için dekorasyonumuzda yapacağımız küçük dokunuşlar ile yeni yıl ruhunu evimizde hissedebiliriz. Bunu sağlayacak olan biraz kozalak, biraz mum ve bir çam ağacı aslında… Tabi ki dekorasyon burada bitmiyor, tasarımda detayların önemini unutmamak lazım. Yılbaşı dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri yılbaşı ağacı ve ağaç süslemesi olur. Yılbaşı ağacı dekorasyonun vazgeçilmez parçasıdır. İster küçük bir ağacınız olsun, ister büyük… Çok farklı çeşitlerde yılbaşı ağacı bulmak mümkün. İsteğiniz doğrultusunda yılbaşı ağacınızı seçtiniz. Peki, ağacınızı nasıl süslemelisiniz?

Hazır yılbaşı ağacı süslerini kullanarak pratik bir yol izleyebilirsiniz. Bunun dışında sizin için anlamı olan aksesuarları da ağaç süslemenize ekleyerek yeni yıl atmosferine katabilirsiniz. Ortamın sıcaklığını arttıran mumların yanı sıra yılbaşı atmosferini pekiştiren kozalaklar, çam ağacı yaprakları, askılı hediye çorapları, dekoratif yılbaşı şapkaları ve yastıkları renkli bir ortam yaratmanızı sağlayacaktır.

Yılbaşı sofrası, dekorasyonun, yeni yıl ruhunu hissettiren önemli bir parçasıdır. Yılbaşı akşamı yemek masanızın düzeni keyiflerinizi daha da yerine getirecek. Işıltılı objeler, mumlar, peçeteler, dekorasyonun bir parçası haline gelen yılbaşı  kurabiyeleri…

Evde kendiniz yapabileceğiniz değişik şekillerde kurabiyelerin yanı sıra yine yapımı size ait olan aksesuarlar da üretebilirsiniz. Böylece dekorasyona şıklık katarken aileniz veya arkadaşlarınız ile beraber yapabileceğiniz eğlenceli bir aktivite yaratmış olursunuz. Şömine yılbaşı eğlencelerinde aranan detaylardan biri, ancak her evde bir şömine görmek mümkün değil. Yine de dekorasyonda bütünleyici olabilmesi için televizyonunuzun ekranını şömine gibi kullanabilirsiniz. Bir şömine videosu ya da gif’i bularak bunu televizyonunuzun ekranına yansıtın. Bu görüntünün sürekli televizyon ekranında kalmasını sağlayın.

Işıl ışıl bir ortam yaratmak hakkınız ve bunu yapmanın en eğlenceli yolu da LED ışıklar! Yeni yıla doğru geri sayım yapıldığının kanıtlarından biri olan, yanıp sönmesiyle yeni yıla bir nevi göz kırpan LED ışıkları farklı alanlarda kullanıp yılbaşı dekorasyon süslemelerini en göz alıcı şekilde yapabilirsiniz. LED aydınlatma kablolarını, yılbaşı ağacının yanı sıra farklı alanlarda da uygulayabilirsiniz!

Yeni yıl ağacını süslerken yılbaşı süslerinden bol bol yararlanıyorsunuz; fakat bu sene evinizdeki bitkileri de bu süslerle donatmak popüler! Yaşam alanınızda yer verdiğiniz bitkilerinizin üzerine, dalların ağırlığını kaldırabilecek büyüklükteki süslere yer verebilir ve evinizi bu şekilde daha hareketli kılabilirsiniz. Yılbaşı gecesinde evde sevdiklerinizle güzel bir yemek yemeyi planlıyorsanız sofralara da yeni yıl ruhunu taşımadan olmaz! Yılbaşı sofrası dekorasyonunda yılbaşı süslerinden yararlanabilir, masaya bu süslerden serpiştirebilir ya da yine bir vazonun, süs tabağın içerisine süsleri koyup masaya konumlandırabilirsiniz. Tabii ki buna artı olarak mumlar da sofraların olmazsa olmazları arasında!

Yılbaşı konseptleri denildiğinde akla gelen ilk dekoratif ürünlerden olan yılbaşına özel çam ağaçları süslenmeden olmaz. Siz de yeni bir senenin ruhuna ayak uydurabilmek için eşsiz tasarımlara sahip pek çok dekoratif aksesuara kolayca sahip olabilirsiniz. Evde özel bir fotoğraf çekilme köşesi yaratabileceğiniz, yeni yıl konsepti ve havasına uygun olarak tasarlanan pek çok alternatif mevcuttur.

Evde fotoğraf köşesi bu özel günde eşsiz anılar yaratabilmek için birebirdir. Pek çok farklı ton, renk ve tasarımda çeşitli modelleri bir araya getirerek dekorasyon harikası bir çekim alanı oluşturmak oldukça zevkli olacaktır. Sizler de tarzınıza ve yılbaşında yaratmak istediğiniz ortamda uyum sağlayan aksesuarları bir araya getirebilir ve evinizde farklı bir enerjiye yer açabilirsiniz. Böylelikle senenin son gecesini de oldukça keyifli ve neşeli geçirebilmek için kusursuz bir ortam hazırlamış olursunuz. Güzel tasarımlara sahip olan ev konseptleri içinden uygun olan pek çok modeli seçebilir ve ruhunuzu yansıtabilirsiniz. Sizi ve misafirlerinizi motive edecek olan bu ürünler sayesinde neşeli ve keyif dolu bir akşam geçirmek için özel bir ortam da hazırlamış olursunuz. Yılın son gününde oldukça fazla önem taşıyan yeni yıl dekorasyonu için de çeşitli fikirlere ulaşabilir ve anın tadını çıkarabilirsiniz.

Hepimize mutlu yıllar dilerim!

Benzer Haberler

Başa dön tuşu