BelediyeManşet

Çatalköy’de Anlamlı Bağış Kampanyası

Supreme Supermarket'in Çatalköy Belediyesi ile birlikte başlattıkları gıda yardımı kampanyası çevre halkı tarafından takdir topladı.

Supreme Supermarket ile Çatalköy Belediyesinin iş birliğiyle yaptığı çalışmaya yoğun bir ilgi gösterildi. Kampanya Supreme Supermarketin 100 gıda yardım paketini 10 gün içerisinde belediye aracılığıyla ihtiyaçlı ailelere gönderilmesi ile başladı.

“Kampanyaya duyarlı vatandaşlarda katkı koydu.”

Supreme Supermarket ve Çatalköy Belediyesi’nin sosyal medyadan yaptığı kampanya çağrısına duyarlı vatandaşlarımız cevap vererek, kampanyaya katkı koydular.

Kampanyaya katkı koymak için ne yapılmalıdır?

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımızın Supreme Supermarkete yapmak istedikleri gıda yardım paketi sayısını ve belirledikleri paketi söylemeleri yeterli olmaktadır. Gıda yardım paketleri (paket 1) 50TL ve (paket2) 100TL olarak iki paket şeklindedir. Dilediğiniz paketi, istediğiniz sayıda seçerek yardımda bulunabilirsiniz. Supreme Supermarket yetkilileri bu gıda yardım paketlerini bağış yapan kişilerin isimleri ile birlikte belediyeye teslim etmektedir.

“Çatalköy Belediyesi büyük bir titizlikle gıda yardım paketlerini ihtiyaçlı ailelere ulaştırıyor.”

Yaşadığımız bu süreçte yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini toplum olarak yaşıyoruz. Bu yardımlaşma sürecinde belediyelerin üzerine düşen görevlerini yerine getirmeleri toplum olarak bizleri de mutlu ediyor. Bu kampanya sürecinde de Çatalköy Belediyesi üstüne düşen görevi harfiyen yerine getiriyor.

Yardım kampanyasına katkı koymak isteyen duyarlı vatandaşlarımız. Aşağıdaki linke tıklayarak kampanya hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler.

https://www.facebook.com/Supreme-Supermarket-646663125465230/

Benzer Haberler

Başa dön tuşu