ÇevreGündemKıbrısManşetÖzel HaberToplum

Vaka Üstüne Vaka Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Özel Haber - Zerrin Yapıcıoğulları

Yönetmenliğini Samet Karakoç ve Ogan Güntem’in üstlendiği ve başrollerinde Asya Eminoğlu, Serkan Soyalan, Hamide Gül Dağkıranlar gibi isimlerin yer aldığı yerli film Ekim ayında vizyona girecek.

Vaka Üstüne Vaka filminin yapımcılığını Oya Kutsal üstlenirken, filme katkı koyan isimler arasında ise Mustafa Benter, Mustafa Ersenal ve Mahmut Ersin Altan bulunuyor.

Ülkemizin değerli isimlerinden olan sanat yönetmeni Derman Atik filmin oyuncu koçluğunu üstlendi.

Vaka Üstüne Vaka sadece bir film değil; bir sosyal sorumluluk projesidir

Filmin yapımcılığını üstlenen Oya Kutsal ile yaptığımız görüşmede Vaka Üstüne Vaka sadece bir film değil; bir sosyal sorumluluk projesidir diyerek şöyle devam etti; “Bu film, birçok hayalin yıkıldığı bir dünyada, hayal kurmaktan bile korktuğumuz bir ülkede senaryo yazan, film yönetmeni olmayı seçen, hayali bir filmde oynamak olan, hep sahne makyajı yapmak isteyen gençlerin ve onlara bu yolculuklarında destek vermek için gecesini gündüzüne katan yetişkinlerin hikâyesidir. Bu projede herkes gönüllülük ilkesiyle beraberdir. Ve amaçları birdir, birliktir, her şeye rağmen üretmek, yaratmaktır. Bununla beraber film olgusunun bu ülkede de her şeye rağmen var olabileceği konusunda da bir yol açabilirsek ne mutlu bize. Umut vermek, verebilmek dahi en büyük sorumluluk.”

Kutsal, çekim sürecinde destek veren; Less Ambassadeurs Otel, Limos Girne, Gürkan & Gürkan Hukuk Bürosu, Seyha Market, Beer Point işletmelerine teşekkürlerini iletti.

Vaka Üstüne Vaka filminin konusu:

Girne’de art arda işlenen cinayetler, cinayetlerle yakın bağı görülen, şüpheli bir polis müfettişi. Geçmişi ile yüzleşen bir baba ve oğul ve çözülmesi gereken sorular ve yüzleşme.

Vaka Üstüne Vaka filminin ana oyuncuları şu şekilde:

Serkan Soyalan
Asya Eminoğlu
Hamide Gül Dağkıranlar
Evren Mercimekçi
Ogan Güntem
Sibel Özmenek
Derman Atik
Tuğçehan Ören

Yardımcı oyuncular:

Sarp Ulaş Akkaya

Seçil Yıldırım
İlayda Tetik
Çağla Kılıç
İrada Fahri
Ruslan Elizade
Ali Fahri
Serhat Müderris
Erkut Coşkuner
Doğukan Kıvılcım

Benzer Haberler

Başa dön tuşu